Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Kauppa Yhteystiedot Vinkit Blogi

Aikataulu

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

Aikataulu

Harmaalla värillä olevat tunnit eivät ole LiikeImpulssin tunteja!
Harmaiden tuntien ilmoittautumis- ja maksukäytännöt: Ahjola ja SportUni.
Aikataulussa olevilla tunneilla on tilaa. Tervetuloa!
Lielahden koulu - Saukkola - Sellupuisto - Tapiola Ei LiikeImpulssin tunti

Aikataulu on ajantasalla jos peruutus on tullut tiedoksi viimeistään samana päivänä klo 12 mennessä. Kesäkaudella on toisinaan mahdotonta tietää minkälainen sää ulkona on muutaman tunnin kuluttua, joten tieto peruutuksesta tulee vain LiikeImpulssin Facebook sivuille ja vasta siinä vaiheessa kun ohjaaja on päässyt paikan päälle eli noin 20 min. ennen tunnin aloitusta.

Lisätietoja tunnista klikkaamalla tuntimerkintää sekä tunnit sivulta. Aikatauluun saattaa tulla muutoksia!
Muista ilmoittautua etukäteen tähdellä* merkityille tunneille.
Ilmoittautumisvaihtoehdot: s-posti, txt, WhatsApp tai Facebook sivuille tulevaan julkaisuun.14.5.-11.6. tiistaisin klo 18:00-19:30 Saukkola, luokka 5
18:00 Kuntotanssi ja 19:00 Venyttely 30'
Ilmoittaudu etukäteen jotta mahdut mukaan. Salin tila on rajallinen. Ilmoittautua voit kaikille kerroille tai vain osalle. Jos ilmoittaudut etkä pääsekään, muista perua osallistumisesi! Ilmoittaudu s-postilla, whats app viestillä, tekstiviestillä tai edellisellä tunnilla. Ota ylös myös LiikeImpulssin puhelinnumero (tai jonkun muun tunnilla käyvän numero), jotta pääset Saukkolaan sisään siinä tapauksessa jos Saukkolan ovet ovat jo kiinni eikä kukaan ole vastassa ovella. Luokka 5 on alakerrassa (maan alla), pitkän käytävän varrella, suurinpiirtein naisten pukuhuonetta vastapäätä.
OHJEET: Mistä ovesta sisään blogikirjoituksessa.