Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Kauppa Yhteystiedot Vinkit Blogi

Aikataulu

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

Aikataulu

Harmaalla värillä olevat tunnit eivät ole LiikeImpulssin tunteja!
Harmaiden tuntien ilmoittautumis- ja maksukäytännöt: Ahjola, Työväenopisto ja SportUni.
Aikataulussa olevilla tunneilla on vielä tilaa. Tervetuloa!

Lielahden koulu - Sellupuisto - Tapiola - Tapiolanpuisto - Online - Ei LiikeImpulssin tunti

Aikataulu on ajantasalla jos peruutus on tullut tiedoksi viimeistään samana päivänä klo 12 mennessä. Kesäkaudella on toisinaan mahdotonta tietää minkälainen sää ulkona on muutaman tunnin kuluttua, joten tieto sään takia tapahtuvasta peruutuksesta tulee LiikeImpulssin Twitter ja Instagram tilille sekä WhatsApp postituslistalla oleville vasta siinä vaiheessa kun ohjaaja on päässyt paikan päälle eli noin 20 min. ennen tunnin aloitusta. Vaatimuksena toimivalle ja turvalliselle treenille on että nurmi ei saa olla liukas tai litimärkä ja ettei luvassa ole sadetta koko tunnin ajaksi.

Lisätietoja tunnista klikkaamalla tuntimerkintää sekä tunnit sivulta. Aikatauluun saattaa tulla muutoksia!
Muista ilmoittautua etukäteen tähdellä* merkityille tunneille.
Ilmoittautumisvaihtoehdot: s-posti, txt, WhatsApp tai Facebook sivuille tulevaan julkaisuun. Ahjolan ja Työväenopiston tunneille ilmoittautuminen em. tahojen kautta.


Onlinetunti YouTubessa
9.6.2021 Kehonhuolto klo 16-17:00
Vapaaehtoinen maksu.
Jatkossa online-tunti keskiviikkoisin vain jos jompikumpi MA tai TI tunneista on jouduttu perumaan.


17.5.-30.8.2021 MA klo 18:30-19:30 Sellupuisto Säävaraus! Lihaskuntotunti viileämmällä ilmalla tai kehonhuoltotunti kun on helle. Lihaskuntotunnille ota mukaan omat painot tai kahvakuula (myös kuminauha käy) ja patja. Painot saat täyttämällä vesipullot vedellä tai hiekalla. Kehonhuoltotunnille pelkkä patja riittää. Se kumpi tunti on ilmoitetaan viimeistään samana päivänä Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä. 5€ tai ½ merkintä kortilta.

18.5.-31.8.2021 TI klo 18:00-19:30 Tapiolanpuisto / Tapiola Kuntotanssi ja venyttely 30' ulkona Tapiolanpuistossa tai Tapiolassa 15.6. alkaen. Sään vuoksi peruuntuvasta ulkotunnista ilmoitetaan viimeistään siinä vaiheessa kun ohjaaja pääsee puistoon. Hinta Tapiolanpuistossa olevilla tunneilla on sama kuin sisätunneilla. Kuntotanssi 8€ (7€) tai 1 merkintä kortilta, venyttely 30' 4€ tai ½ merkintä kortilta.