Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Kauppa Yhteystiedot Vinkit Blogi

Vinkit

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

Vinkit

LiikeImpulssin YouTube kanavalta löydät erilaisia soittolistoja, mm. kuntotanssikoreografioita, kahvakuulatreenivinkkejä sekä tietysti myös kehonhuoltoliikkeitä.


LiikeImpulssin Instagram tililtä löydät ajankohtaista, mennyttä sekä tulevaa, vinkkejä, työtä ja arkea. Ja jos mielestäsi LiikeImpulssin tunneista, treenistä tai innostamisesta liikkumaan ei ole vielä riittävästi postauksia, saattaa #liikeimpulssi odottaa lisäyksiä ehkä juuri sinulta!

Lasten jumpat


Blogista löydät lisäinfoa ja tarkennuksia nettisivuilla oleviin tietoihin. Sieltä löydät myös tasaisesti laajenevan liikuntavinkkien osion venyttelystä lihaskuntoliikkeisiin sekä listan YouTubessa olevista kuntotanssikoreografioista.

Pinterest, samoin kuin YouTube, on sekä LiikeImpulssin että muiden tahojen vinkkien iloinen sekoitus. Musiikkia, tanssia, treeniä, lihaskuntoa, venyttelyä ja rentoutusta.P.S. Jos kaipaat lisävinkkejä lasten kanssa liikkumiseen, kannattaa kurkata Lastenjumppa sivustolle. Sieltä saat kaikenlaisia vinkkejä mm. jumppaliikkeistä leikkeihin ja kilpailuista loruihin.