Etusivu Aikataulu LiikeImpulssi Tunnit Hinnat Yhteystiedot Vinkit Blogi

LiikeImpulssi

LiikeImpulssi Ryhmäliikuntatunnit

LiikeImpulssi

LiikeImpulssista saat alkusysäyksen, liikkeet sekä syyn jatkaa ja tulla uudestaan takaisin. LiikeImpulssin keinot saada sinut liikkumaan ovat hyvin yksinkertaiset mutta toimivat: innostava musiikki, liikunnan ilo, kiva ryhmä ja energinen ohjaaja joka ottaa vastuun liikkeen määrästä, tahdista sekä jatkumisesta.

LiikeImpulssissa on tarjolla ohjattua ryhmäliikuntaa sekä kurssimuotoisia tuntikokonaisuuksia kaiken ikäisille. Niin aloittelijoille kuin liikuntaa aktiivisemminkin harrastaville. Perustunteja joissa ei mene sormi suuhun ja koreograafisempia, mutta silti helppoja tanssillisia tunteja missä lihasten lisäksi haastetaan aivot uusille urille.

Mm. aerobinen kuntotanssi, lihaskuntoa parantava kahvakuula sekä muokkaus ja liikkuvuutta lisäävät kehonhuolto ja venyttely antavat hyvän ja monipuolisen perustan kehon ja mielen hyvinvoinnin ylläpitoon. LiikeImpulssin tunnit löydät kesäkautena sekä koulujen sisäsaleilta että ulkoa puistoista. Kevät- ja syyskausien aikana tunnit ovat sisäsaleilla eri puolilla Tampereella.Tutustu aikatauluun sekä tuntikuvauksiin. Hinnat sivulta löydät kertamaksujen ja sarjakorttien normaali- ja alennustaksat sekä hyväksytyt maksutavat. Lisää tietoa ohjaajasta kuin myös liikuntapaikoista osoitteineen löytyy yhteystiedot sivulta. Viime hetken muutokset löydät Facebookista tai Twitteristä. Jos kaipaat liikuntavinkkejä löydät niitä YouTube ja Pinterest tileiltä.

Huomaa että aikataulussa on myös tunteja mitkä eivät ole LiikeImpulssin tunteja, mm. Ahjolan ja Työväenopiston kurssit. Nämä tunnit on merkitty harmaalla pohjavärillä. Harmaiden tuntien ilmoittautumis-, osallistumis- ja maksukäytännöt löydät aikataulusivun yllä olevista linkeistä.

LiikeImpulssin blogista löydät lisäinfoa ja tarkennuksia nettisivuilla oleviin tietoihin. Blogista löydät myös mm. tasaisesti laajenevan liikuntavinkkien osion. Lisäksi blogi sisältää pohdintaa yksityisyrittäjyydestä, freelancetyöntekijänä olosta ja tietysti liikkumisesta.

Tervetuloa tunneille!Insaneworks